Ako sme svedkami rastu a pokroku technológie každým dňom, niekedy si radi spomenieme na jednoduché a tradičné veci, ktoré sú nadčasové. Predstavte si, že ste práve vstúpili do detskej izby, nenechajte sa zviesť moderným technologickým hračkám, skôr obráťte svoj pohľad na stenu. Tam, visiace na stene, uvidíte úžasne krásnu drevenú dekoráciu - meno na oblaku s údajmi o narodení.

Každý kúsok je vyrábaný na mieru, zhotovený z kvalitnej preglejky AB/BB a maľovaný s láskou. Je to jedinečný kúsok, ktorý je vyrobený s ohľadom na každý detail. Rozmery takéhoto oblaku sú 35 x 21 cm, ideálna veľkosť, ktorá upúta pozornosť, ale zároveň neprekáža v priestore.

Táto dekorácia je maľovaná z oboch strán, čo znamená, že môžete byť kreatívni a v prípade potreby ju otočiť. Je to všestranný kúsok, ktorý necháva priestor pre zmenu, podľa nálady alebo štýlu detskej izby.

Ale to, čo robí túto dekoráciu skutočne osobitou, sú detaily. Na oblaku môžete vidieť meno, ktoré je vyrábané podľa vašej preferencie. Farebná škála je tiež závislá na vás. Môžete si vybrať farbu mena, farbu oblaku a farbu visiacich komponentov.

Okrem mena, na drevenom obláčiku visia údaje o narodení dieťatka. Sú to údaje ako dátum, čas, dĺžka a váha bábätka v dobe jeho narodenia. Takéto osobné detaily robia z tohto kúsku niečo viac než len dekoráciu. Je to spomienka, ktorá pripomína ten zázračný moment, keď ste privítali svoje dieťa na svete.

A nakoniec, v centre obláčika je malý fotorámik bez skla, kam môžete prilepiť fotku. Môže to byť fotka novorodenca, alebo fotka z dôležitého míľnika, ako sú prvé kroky, prvá oslava narodenín alebo dokonca krst.

Tento obláčik je univerzálny darček, ktorý je vhodný k narodeniu bábätka alebo k narodeninám. Je to tiež skvelý darček na krst, alebo len pre vlastné potešenie a oživenie detskej izby.

Takže, či už hľadáte niečo jedinečné pre svoje dieťa, alebo hľadáte darček pre niekoho iného, toto drevené meno na oblaku s údajmi o narodení je niečo, čo prinesie radosť každému, kto ho uvidí. Je to darček, ktorý bude v srdci navždy.

Iné varianty produktu:

Meno s údajmi a doplnkom
Meno na oblaku s údajmi o narodení
Meno so srdiečkami a údajmi
Meno s údajmi na tabuľke s obrysom
Fotorámik s menom a údajmi
Meno s údajmi a fotorámikom
Meno s údajmi
Meno s údajmi na tabuľke
Písmeno s údajmi o narodení

Súvisiace produkty

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Marianna J.
31.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Odporúčam všetkými desiatimi, úžasný prístup, bleskové doručenie, krásna práca. Nemám čo vytknúť. Som nadmieru spokojná.
Avatar Overený zákazník
20.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Bleskové dodanie Komunikácia Prevedenie výrobku
Celkový názor:
Určite odporúčam
Avatar Overený zákazník
18.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle vybavenie objednavky
Avatar Overený zákazník
16.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychle odoslanie (hned na druhy den) Objednany tovar je podla predstav
Avatar Overený zákazník
23.02.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle, bezproblémové a jednoduché objednanie a dodanie.
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.